Soksabbay
Cambodjaans Restaurant

Actie

LOPENDE ACTIES: 

Op dit moment niet.


Om u een idee te geven van onze acties hieronder een voorbeeld:

Het waren super gezellige dagen! Wij danken iedereen voor jullie komst en erg fijn dat iedereen genoten heeft van deze actie. 

2 speciale dagen voor u op 27 en 28 augustus 2021

Op 27 en 28 augustus 2021 is het "Banhchev dagen".

Wegens het grote succes van de vorige keer en vragen naar meer. Hebben we besloten nu op 2 dagen te organiseren. Mocht u het de vorige keer gemist hebben of niet meer een tafel kon krijgen dan kan het nu weer. Wij bieden u een 3 gangenmenu aan met mix voorgerechten, als hoofdgerecht onbeperkt banhchev en daarnaast een verrassing Cambodjaans toetje. Voor €32,- p.p. exclusief drank.

Banhchev bestaat uit een krokante gele beslag gevuld met kip, garnalen en stukjes cocos. Ook voor de vegetarissen onder ons kunnen we het maken. Dit eet je met verse groenten en met een speciale dipsaus. Echt om van te smullen. U kunt het op 2 manieren eten. Wrappen en dippen of mixen. Je bent echt met het eten bezig, dus een hele beleving. Neem de tijd en geniet van deze bijzondere avond. Om u een beeld te geven hieronder vindt u een paar plaatjes. 

Graag verzoeken we u van tevoren te reserveren op 0617250955 of email naar info@soksabbay.nl

Dit zijn de tijden: 17:30, 18:00, 18:30, 19:00 of ietje later. Zodra wij een email van u binnen krijgen, gaan we kijken naar de beschikbaarheid en zullen u een bericht terug sturen.